University of Underground
University of Underground
Tanulságos törzsi szeánsz Budapesten

uniofund.jpg

Május 24-én pénteken az Ubikeklektik , a Night Embassy of Budapest és a belga Eventsure közös szervezésében jött létre az University of Underground , ami valójában egy sorozat első alkalma volt Budapest belvárosában. A projekt célkitűzése a törzsi szerveződés mintázatán alapuló, de professzionális zenei események, fesztiválok menedzsmentje.

A nyitóeseményre mi is meghívást kaptunk, nap közben előadások és workshopok keretein belül került átadásra ...

Műsorszórás (MÁJ 21 – JÚN 2)
Műsorszórás (MÁJ 21 – JÚN 2)
Alternatív debreceni programajánló

60311548_2344609029196901_1418104910154563584_n.jpg

Első zenei-kulturális programajánlónk kiemelt eseménye a jubileumi, 40. BanZaj tisztán nemzetközi line-upja. A következő két hétben több helyszínen futhatunk bele színes-szagos koncertekbe.

  • MÁJ 21 – MODEM : Vass Norbert populáris zenei kutató és szépíró legújabb kötetét, az Indiáncseresznyé t mutatja be a város legforgalmasabb művészeti csomópontjában. A kilencvenes évek hangulatát megragadó könyvet a szerzővel Don Tamás, a MODEM kurátora mutatja ...
Tényleg messzire hallatszik?
Tényleg messzire hallatszik?

pusztahang_2019_feheralaplogo_szoveg.JPG

Elindultunk. Nem a mai nap kezdődik a PusztaHang története, de mégis ez a szimbolikus pillanat az, amikor elismerjük a debreceni zenészek, a helyi zenei életért fáradozók eddigi munkáját, a debreceni alternatív kultúrát, annak történetét és magát a várost, amiben élünk.

Hogy mi a PusztaHang ?

Egy hosszútávú projekt, amely a debreceni zenei élet színesebbé tételén dolgozik egy olyan közösség létrehozásával, melyben hasonló gondolkodású emberek ...

PusztaHang

Friss topikok